Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα μέλη του Κινήματος ενάντια στα χαράτσια συναντήθηκαν το πρωί στη ΔΟΥ Αγρινίου, προκειμένου να καταβάλλουν ένα ευρώ(1€)
για τα τέλη κυκλοφορίας!
IMG_5023
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠληρώνουν για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί! Η μη υλοποίηση της Ολυμπίας Οδού και το άθλιο οδικό δίκτυο που έχει «στείλει» πολύ κόσμο στον θάνατο, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν σήμερα τα μέλη του κινήματος πολιτών να αντισταθούν στά τέλη κυκλοφορίας!
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. Είναι παράνομο και ήρθαμε να καταθέσουμε συμβολικά το ποσό του ενός ευρώ ως διαμαρτυρία” ανέφερε ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του Τμήματος Παρακαταθηκών και δανείων αρνήθηκαν να παραλάβουν το ποσό του ενός ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες τους και δεν τους επιτρέπεται, με τα μέλη του κινήματος να επισημαίνουνότι θα επανέλθουν από το νέο έτος με εξώδικο προς τους υπευθύνους, ενώ κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κίνηση ενάντια στα παράνομα χαράτσια.
Το "μαγαζί" ...εκλεισε....
Το “μαγαζί” …εκλεισε…. – ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΣΤΗ ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ (φωτο) ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάλογες κινήσεις έχουν γίνει στο Μεσολόγγι στην Πάτρα στον Πύργο στη Λαμία αλλά και την Κέρκυρα.


AGRINIO CITYVOISE.GR

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου