Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑ, ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ


Μετά απο μία δίκη παρωδία σήμερα στο μονομελές πλημμελειοδικίο Ναυπάκτου, είδαμε "αλλαγή πλέυσης" της Ελληνικής δικαιοσύνης αν μπορούμε βέβαια να τη λέμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και όχι κάτι άλλο. Ολοι οι συναγωνιστές του κινήματος για τη Γέφυρα καταδικάστηκαν σε τετράμηνη φυλάκιση με την κατηγορία της «ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», χωρίς βέβαια να προσδιοριστεί σε ποιό επίπεδο κινδυνεύει η ασφάλεια των συγκοινωνιών απο κάποιον που κάνει διέλευση χωρίς να πληρώσει, ενω απο κάποιον που πληρώνει "δεν κινδυνεύει".

Πρίν ακριβώς τρείς μήνες και συγκεκριμένα στις 10 Γενάρη του 2014, πέντε ίδιες ακριβώς περιπτώσεις (ΜΕ ΙΔΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ), πήραν ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ απο το ίδιο μονομελές, καθότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε. οι κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν διατάραξη της ασφάλειας επειδή δήλωσαν μεταμέλεια, και έσκυψαν στον μεγαλοεργολάβο που κατέχει την Γέφυρα με μια σκανδαλώδη σύμβαση. Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο σαφώς ακουμπάει την γελοιότητα, και είναι μια επίδειξη ισχύος απέναντι στον λαό που έχει δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στην χώρα του. Εδω να σημειώσουμε οτι όσοι μηνύθηκαν κατέβαλαν το χρέος των διελεύσεων εκ των υστέρων και αθωώθηκαν στο δικαστήριο, παρ'ότι οι διελεύσεις τους έγιναν με τον ίδιο τρόπο

Αρα δεν κινδύνευσε η ασφάλεια των συγκοινωνιών. Δυο μέτρα λοιπόν και δύο σταθμά, αφου φρόντισαν κάποιοι να "τραβήξουν τα αυτιά" των εντολοδόχων υπαλληλίσκων που έχουν εγκαταστήσει στην Ελληνική δικαιοσύνη και την πιέζουν να ποινικοποιήσει η ίδια με πλάγιο τρόπο, μια χρηματική διαφορά δύο ιδιωτών κατ'ουσίαν.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε, επιμένοντας πως σε ανώτερο επίπεδο η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της απονέμοντας τα αυτονόητα.





ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.







1 σχόλιο:

  1. Η ......... ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ......

    Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή λένε εκείνοι που σκόπιμα αποκρύπτουν την αλήθεια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν στους πολίτες, την δήθεν αμεροληψία των δικαστών μπροστά σε μεγάλα εθνικά ή παγκόσμια σκάνδαλα κι εγκλήματα.

    Όμως, η Δικαιοσύνη Παγκοσμίως, όχι μόνο δεν είναι τυφλή, αλλά έχει μάτια μόνο για την εξουσία, μόνο για τους ισχυρούς! Είναι «τυφλά» ερωτευμένη μαζί τους και γι’ αυτό παραβλέπει και δεν τιμωρεί τα παραπτώματα ή τα εγκλήματα που κάνουν.

    Μια ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και σε πολλές γωνιές του πλανήτη, βεβαιώνουν, πως οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, δεν ξεχνούν σε ποιους χρωστούν, ποιος είναι ο ρόλος που τους ανατέθηκε όταν «προήχθησαν», πως πρέπει να αντιμετωπίσουν όλους όσους διεκδικούν το δίκιο τους από τους ισχυρούς.

    Κι αν οι αδύναμοι πολίτες νοιώθουν μόνο πίκρα για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή.
    Έχουν όμως αυτή την δυνατότητα; .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή