Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016 ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ (1€)Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016

Βήματα για Τέλη Κυκλοφορίας 2016 από τα μέλη της ομάδας κ.α.π.α. ώστε να συμπληρώσει ο κάθε συντονιστής τα έγγραφα για να τα καταθέσει στο πρωτοδικείο της περιοχής του αλλά και στην Δ.Ο.Υ.
1) Παίρνει το κάθε μέλος τις εξουσιοδοτήσεις της κ.α.π.α εις διπλούν: α) πρωτοδικείου, β) Δ.Ο.Υ - Υπ. Οικονομικών γ) για μέλος της κ.α.π.α, τις συμπληρώνει με τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω σε ένα ΚΕΠ της περιοχής του για το γνήσιο της υπογραφής του και την παραδίδει στον συντονιστή του.
2) Θα καταθέσει την εγγραφή του προς την κ.α.π.α της τάξεως τον 30 € στο Ταχυδρομείο με τηλεφωνική επιταγή ή ταχυδρομική επιταγή στο όνομα Βνάτσιου Ελένη του Σπυρίδωνα στο ταχυδρομείο Αγ. Κων/νου – Αγρινίου – Αιτωλ/νίας, Τ.Κ. 30027 τηλ 6977959479 με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗ+ μέσα σε παρένθεση (Τέλη), για όλα τα αυτοκίνητα που έχει στο Ονομά του για να τα χρησιμοποιήσει η κ.α.π.α. για δικαστικές ενέργειες στα πρωτοδικεία και Άρειο Πάγο που θα καταθέσει.
3) Δίνει φωτοτυπία της απόδειξης αυτής μαζί με την εξουσιοδότηση αλλά και τα στοιχεία όπως όνομα , επώνυμο, όνομα πατρός, αρ. ταυτότητας, ημ. Έκδοσης ταυτότητας, ΑΦΜ, αρ. αυτοκινήτου, ημ. Έκδοσης αδείας, ένα τηλέφωνο, και διεύθυνση κατοικίας.
4) Στον συντονιστή θα δώσει ως 10 € για το κάθε αυτοκίνητο για φωτοτυπίες, έξοδα μετακίνησης για (Δ.Ο.Υ., πρωτοδικείο), έξοδα κούριερ – ταχυδρομείου, έξοδα τηλεφώνου)
5) Ο συντονιστής οφείλει αφού τελειώσει τις ενέργειες να δώσει αντίγραφα για τα αυτοκίνητα ώστε να τα έχει ο κάθε οδηγός στο αυτοκίνητο.
6) Ο συντονιστής οφείλει όταν του δώσει η κ.α.π.α, τις αποδείξεις εγγραφής των μελών να τις δώσει στα μέλη ώστε να καλύπτονται νομικά τα άτομα από την κ.α.π.α.
7) Τις τρεις εξουσιοδοτήσεις κατεβάζετε εκτυπώνετε και τις θεωρείτε σε ΚΕΠ. Η μία είναι για το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, η δεύτερη για την Δ.Ο.Υ. η Τρίτη για κ.α.π.α., τις καταθέτετε στον τοπικό σας συντονιστή.
 
Κατεβάστε τις τρείς εξουσιοδοτήσεις(1, 2, και 3) από ΕΔΩ
1) Εξουσιοδότηση για κ.α.π.α.2) Εξουσιοδότηση για Εισαγγελέα
3) Εξουσιοδότηση για ΔΟΥ και Υπουργείο οικονομικών

Ανακοίνωση : 
Απο την Δευτέρα 28/Δεκέμβρη/2015 έως και την Παρασκευή 15/Γενάρη/2016 που θα είναι και η τελευταία ημέρα θα απευθύνεστε στους κατά τόπους συντονιστές, για την συμπλήρωση των εγγράφων.
Η ομάδα στο Facebook

1 σχόλιο:

  1. Πληρωσα με 1ευρω τα τελη του 2017 και 7 ιουλιου μου πηραν οι τροχονομοι τις πινακιδες με εντολη του εφορου Δραμας.εκτοτε ειμαι χωρις πινακιδες και χωρις αυτοκινητο.Βέβαια κινηθηκε η δικαστκη διαδικασια μεσω του σωματειου αντίσταση τωρα.Ομως στερηθηκα το οχημα μου σε ολους τους τομείς. Μπορεί να έχουμε αποτέλεσμα αλλα ισως να περασουν χρόνια.Προσεχετε λοιπον ολοι οσοι θελετε να κανετε το ιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή